Thursday, October 26, 2006

tot va vieng a vang vieng

aquest sera un missatge curt, en honor a qui sigui que en un moment donat es pugui connectar preguntant-se: que deuen estar fent aquell parell de penjats? el nivell sera similar al del titol, pero heu d'entendre que el cansament que portem a sobre, despres d'un dia baixant pel riu sobre una especie de pneumatic, parant-nos a fer alguna birreta al llarg del riu i saltant-hi en tirolina ara cap aqui ara cap alla, acaba sent d'allo mes cansat... fa tot just un parell d'hores, ja fosc, la corrent s'ha endut les xancles del fessan mentre creuavem el riu cap al guest house en una ruta alternativa exploratoria que pretenia esquivar el peatge que cobren per passar per dalt del pont... que per cert es mes barat que uns quants parells de xancles, pero s'havia d'intentar! que ningu pateixi que dema hi ha xancles noves... aixo de vang vieng te una meitat que va pel cami de convertir-se en un lloret tropical, pero l'altra meitat es tota una altra cosa: la vida al riu, les muntanyes de songoku, i tot de coves amb budes, estalactites i moooolt fang...
hem vist que als missatges demaneu mes fotos, i ara mateix no portem la camera a sobre, pero amb el proper missatge ens posarem al dia...fins aviaaaaaaaaaaaat!!!

2 Comments:

At 10:13 AM, Blogger mario said...

bueeeeeeno...
fessan&joldi fent la volta a laos... i pel que llegeixo (i no em costa imaginar) birra rera birra.. Doncs res, que des de terres catalanes, per aquí també seguint-vos, i amb un somriure que es dispara a cada comentari que escriviu. Per cert, no heu pensat en també escriure una mena de "guia alternativa a Laos"? recollint la vostra vessant més ___...bé, no sé com dir-ho.. però perdent xancles en creuar el riu per estalviar el peatge d'un pont ho exemplificaria bastant.
ho dic en sèrio, eh?
q vagi bé!

 
At 7:27 AM, Blogger vafalungo said...

Avui que és dia d'eleccions podríem votar al Volem Imatges de Laos (VIL), a veure si entre tots ho aconseguim!!
Que segueixi anant vieng i una abraçada!!
Aniol

 

Post a Comment

<< Home