Friday, December 15, 2006

MARIAN MACHINE

hola a tothom!!! a suggerencia d'en towers i en picol hem canviat la configuracio del blog de manera que no cal registrar-se per penjar comentaris (cosa q fins ara ignoravem...), a veure si aixi escriviu mes que nosaltres... hem passat a ser 3: la marian ha estat aquests ultims 10 dies amb nosaltres i mai no en te prou de fer quilometres en autocar, baixar rius en kayak i pedalar sense descans per camins de terra... esta marcant un ritme que no podem aguantar, pero el nostre orgull viril ens impedeix queixar-nos de les agulletes (la marian diu que "agulletes " es un barbarisme, que hauriem de posar que estem "esbraonats", pero sospito que ningu mes que ella i les persones mes properes a qui ho hagi explicat ho entendrien).
tenim un munt d fotos i d'histories per explicar, pero en aquests moments ens estem morint de gana i per sort aquest cop tenim una pila de bones opcions per menjar, aixi que ho deixem aqui, pero prometem que, despres d'aquesta llarga pausa al blog, ben aviat hi haura abundants noves noticies... fins aviat!!!
pd:

5 Comments:

At 8:16 AM, Anonymous Anonymous said...

Hola Laosians,
Fa molt de temps que llegeixo les vostres aventures però no us havia escrit mai.
Veient les ultimes noticies encara tornareu de Laos fets un atletes. Bueno aquí ja estem amb campanya de nadal els vostres ex-companys de la llibreria. No els hi aniria malament els vostres reforços pels disabetes i diumenges que hauran de treballar. Ahir varem fer un soparet a un Etíop on vam menjar amb les mans. Va estar bé però vec que vosaltres esteu molt contents amb el menjar laosia. A la Marian esperem que ens passi a veure quan torni aviam que s'explica d'aquestes terres tant extranyes. A vosaltres salut i una abaraçada.
Romina

 
At 2:05 AM, Anonymous Anonymous said...

Bon dia o potser per vosaltres bona tarda.
Molt bé tot aixó però sembla una ruta gastronòmica lo vostre, sempre acabeu parlant del budell, ... es que sempre esteu menjant?.
Sort que la Marian sembla que a base de fer-vos caminar us estalviarà la vergonya de tornar pesats i amb panxa.
Seguim en candeletes esperant un extens reportatge fotogràfic i el relat de les sucoses anècdotes que entre àpat i àpat us deuen succeir. Una forta abraçada a tots tres i cuideu-vos. Jordi Pla (senior)

 
At 3:19 AM, Anonymous Anonymous said...

Hombre!!
Per fi us puc dir alguna coseta!
Mai m'havia deixat fer comentaris perquè em feia registrar i... bueno, problemes tècnics.
De moment un petonet, que ara estic currant i no és plan... ja sabeu.
Apa meninos i menina!
Un petonet i avore si ens expliqueu més coses, més sovint i amb més imatges!
Besus!
Xè.

 
At 3:47 AM, Anonymous Anonymous said...

Veig que la proposta d'en Towers (s'ha de reconèixer que ell és qui va tenir la idea) per a poder fer comentaris de forma anònima ha animat el blogg!!

La marxa de Marian només pot voler dir una cosa, us heu aclimatat a la pausada i relaxada "laosian way of life" ... I l’excusa d’haver d’anar a menjar per a no penjar fotos em sembla dolenta dolenta ... volem proves !!!jeje

PD Estic d’acord amb Jorid Pla (senior) ... a veure si haureu de fer un règim a la tornada ... jejeje
Salut i abraçades per a tots.
Picul.

 
At 9:27 AM, Anonymous Anonymous said...

hola nois,

m'alegro molt que hagi vingut la marian per animar la cosa una micona... diuen que darrere de cada gran home, hi ha de ser una gran dona... imagina't el nivell que cal que tingui la dona darrere de un parell de paios catalaosians amb intenció de integrarse al país fins fer una bona personificació del mateix buda mitjançant l'ús de quantitats copioses de l'arròs... collons tu!!! I txapeau Marian..

El tema del lèxic català regional no puc comentar encara que a vegades em prenen a mi per un mallorquin degut de la manera 'exòtica' amb que parlo l'idioma :)

doncs bé.. tampoc puc xerrar massa.. en plan ja sabeu.. per cert the little shop of horrors tanca oficialment el diumenge 7 de gener (toca treballar jo mateix, me catxins la mar!!) però abaix sí que estan fins les replogles amb globus terraqüis (que no és una delícia oriental) + tota mena de coses maques per nadal..jaja

una abraçada molt fort a tothom

i a very merry christmas

from Tom

 

Post a Comment

<< Home