Thursday, January 11, 2007

MES FOTOS!

ultima moda a dalt de la muntanya. aquest hivern es porten els colors foscos i es prescindeix del monedero per penjar tota la calderilla d'una bufanda q s'embolica al voltant del cap.


la nostra casa durant una nit es la de mes a la dreta. en aquests moments encara no sabiem que el nostre menu nocturn seria a base de greix de porc fregit acompanyat d'arros... i l'inevitable lao lao... parlant d menjar, que el miquelkhamon no s'inquieti que aviat penjarem al blog les fotos que ens reclamava dels fills de batman!

el ferran no es va poder contenir en veure aquests nens que s'ho passaven pipa en un pati d luang phabang, i es va posar a saltar com un posses fent demostracio de la seva tecnica d'aguantar-se flotant a l'aire en el mes pur estil matrix. despres es va comprar una piruleta i s'en va anar a casa a fer els deures...

30 anys no es fan cada dia, aixi q vem buscar un bon lloc on celebrar-los

posta de sol al mekong


l'avi mes marxos de tot laos, animant la celebracio del cap d'any en un poblet perdut dalt d'una muntanya. el seu moviment, una barreja de lambada autista barrejada amb els moviments d les mans dels balls tradicionals del sudest asiatic estan creant escola entre els muntanyencs. atencio al percussionista de la paella...

suposadament, el ritual d cada mati a luang phabang on els monjos recullen el menjar i les ofrenes dels ciutadans a trenc d'alba, es una experiencia q no t'has de perdre, i encara que no us ho creieu, ens vem llevar a les 5 x trobar-nos... que era practicament impossible veure els monjos, totalment sobrepassats en nombre (i en alcada) per una horda barbara de turistes armats amb cameres fotografiques, incloent japonesos amb tripode... vem tornar rapidament al llit!


aqui esta la prova definitiva de q la marian ha estat aqui amb nosaltres... a la foto del rafting era complicat reconeixer que era ella, amb el casc d'hormiga atomica i tot plegat... encara que d fet, aquest buda podria estar a qualsevol lloc q no fos laos, no? un petonas des d laos, guapetona!!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home